Margot Rantong

Praktijkdocent gynaecologisch Onderzoek Klinisch trainingscentrum Radboud UMC
logo

“Frank Muller onderscheidt zich in kwaliteit en professionaliteit als zorgfotograaf. Hij stemt af op het script en de aanwezige crew. Hij is doelgericht, subtiel en empatisch ondersteunend aanwezig. Naast een minutieus oog voor lay-out en belichting, toont hij met zijn verpleegkundige achtergrond een krachtig en didactisch inlevingsvermogen in de behoefte van zowel zijn opdrachtgever als de eindgebruiker van zijn beeldmateriaal”.

 

Marcellino Bogers

Eigenaar van Congressen met Zorg (organisatiebureau voor medische- en verpleegkundige congressen)

Logo-CongressMZ

“In de aankondigingen (print en online) van onze congressen maken wij gebruik van passende en prachtige foto’s van Frank. In alle gevallen versterkt het het onze aankondiging.  De uitstraling van de foto’s bevestigd de kwaliteit van onze congressen. Waar onze concurrenten werken met oude, vaak Amerikaanse stockfoto’s, maken wij gebruik van rake foto’s waaruit blijkt dat Frank de zorg als geen ander kent. Frank stelt nooit teleur, denkt mee, houdt zich aan de afspraak en werkt snel.”

Jeroen Scheelings

Fotoredacteur KWF kankerbestrijding
Logo KWF

“ZorginBeeld biedt KWF de mogelijkheid om snel goede gezondheidszorgfoto’s beschikbaar te krijgen, het is niet altijd meer nodig om een fotograaf op pad te sturen voor nieuw te maken foto’s. De levering van de kwalitatief goede beelden is snel.”

Dr. Edward Tan

Traumachirurg en co-auteur van het leerboek acute geneeskunde

Logo-Reed-Education

“Frank heeft goede, pakkende (cover)beelden voor ons leerboek acute geneeskunde gemaakt.  Het is duidelijk dat hij ervaring en naam heeft in de zorg.”

Ben de Lange

Venticare: Hoofdredacteur vakblad Kritiek
Kritiek-logo

“Frank levert de foto’s voor ons vakblad voor acute zorg.  De foto’s hebben een professionele uitstraling.
Hij biedt en prettige, persoonlijke en uiterst flexibele benadering waarbij snel wordt gereageerd op diverse verzoeken. Zijn meedenken wordt zeer gewaardeerd.”

Ron Gieling

Fotoredacteur van Lineair fotoarchief

Logo-Lineair

“ZorginBeeld levert een grote keus aan goede foto’s uit de Nederlandse gezondheidszorg. Onze vaak lastige zoektocht naar zorgfoto’s voor diverse opdrachtgevers is daardoor een stuk korter geworden.”

Mirjam Blom

Uit naam van de beeldredactie van Reed Business Education

Logo-Reed-Education

“Frank levert beeld van uitstekende kwaliteit, zowel inhoudelijk als technisch. Onze auteurs zijn experts op hun vakgebied en zijn terecht kritisch over de beeldkwaliteit. Ze zijn vol lof over de resultaten. De leveringssnelheid is ook bijzonder prettig, onze planning komt zo niet in gevaar.”

Mark van den Boogaard

RN, PhD Radboud Medical Centre

logo

“Jarenlang met Frank samengewerkt als IC-verpleegkundige maar daarnaast ook regelmatig opdrachten verleend voor het maken van foto’s voor vakbladen waar ik bij betrokken ben. Ik ken Frank als een zeer prettige collega die heel precies is in zijn werk, geschikt in de omgang, initiatiefrijk en vooral erg creatief. Hij is communicatief vaardig en maakt makkelijk contact. Heeft binnen de gezondheidszorg een zeer ruim netwerk.”