Het fotoboek IK en mijn IC toont  de professionals van tien Intensive Care-afdelingen in Nederland. Daarnaast zijn er korte interviews met drie intensivisten en vier verpleegkundigen in opgenomen. Fotograaf Frank Muller heeft gedurende twintig dagen, avonden en nachten duizenden foto’s gemaakt, waarvan een selectie in deze perfect verzorgde publicatie is opgenomen. De beeldenreeks start in de vroege ochtend, en vervolgens wordt de lezer door een volledige dag op de IC geleid.

Bestellen:

Bestel het boek door een mail naar info@zorginbeeld.nl te sturen, waarin u ook duidelijk de adresgegevens voor toezending vermeld. Als antwoord krijgt u de betaalinstructie toegestuurd. Kosten per boek bedragen € 37,50 (incl. verzendkosten).

Fotografie in opdracht: Opdrachtfotografie kan vaak op korte termijn worden ingepland. Neem contact op voor vrijblijvend overleg en voor beschikbaarheid binnen de gewenste aanlevertijd.

Videoproductie: Videofilms vragen een uitgebreidere voorbereiding. Veel zaken moet goed doorgesproken en georganiseerd worden alvorens er gefilmd kan worden. ZorginBeeld werkt samen met ervaren professionals. Neem contact op voor vrijblijvend overleg over wensen en mogelijkheden. Wij hebben veel ervaring op het terrein van e learning en instructiefilms binnen de zorg.

Stockfotografie:  Mocht u een foto zoeken die u niet aantreft in de beeldbank dan kunt u hier een omschrijving achterlaten. Ik bied graag mijn expertise als deskundige in de zorg én als fotograaf aan bij het zoeken naar een juist beeld.

U kunt hier alle vragen over prijzen, het maken van nieuwe foto’s, mijn werkwijze etc. achterlaten.

Bel voor vragen met Frank Muller:  024-3540948  of  06-23771880

Frank Muller is ook te vinden op LinkedIn en Facebook.

Profiel

LinkedIn-Frtank
Frank Muller is 18 jaar werkzaam geweest als (intensive-care) verpleegkundige in het UMC St Radboud in Nijmegen. Sinds 2000 werkt hij fulltime als professioneel gezondheidszorgfotograaf. Hij heeft zich als enige vakfotograaf in Nederland exclusief toegelegd op het terrein van de zorg. Hij is als freelance fotojournalist werkzaam voor diverse opdrachtevers in de medische wereld (zie verder bij opdrachtgevers). Hij maakt nieuw beeld in opdracht voor tijdschriften, brochures, jaarverslagen, medische- en verpleegkundige lesboeken, webpagina’s en voor reclamedoeleinden. Daarnaast wordt de beeldbank zorginbeeld steeds verder uitgebreid met nieuw materiaal. Het grootste deel van de hier getoonde foto’s wordt ook vertegenwoordigd door het fotostockburo Hollandse Hoogte te Amsterdam.

In dit korte filmpje verteld Frank over zijn werkzaamheden

https://youtu.be/Syc31hRUoEA

Partners

Opdrachtgevers
Frank Muller fotografeert in opdracht en levert stockmateriaal aan onder andere: Ministerie van VWS, RIVM, Radboud Universiteit, UMC St Radboud, KWF Kankerbestrijding, ZonMw, NMT, CIZ, AMC, Achmea, Reed business, Springer Media, diverse medische- en verpleegkundige vakbladen, diverse medische- en verpleegkundige lesboeken.

Fotografen
De beeldbank wordt gevuld door 5 fotografen. Eigenaar Frank Muller neemt ruim 90% van de foto’s voor zijn rekening. De overige 10% van de beelden wordt aangeleverd door 4 fotografen die professioneel fotograferen en die hun roots in de gezondheidszorg of de milieuzorg hebben. De foto’s van deze vier fotografen dragen in de naam van het fotobestand hun initialen.
– Joost Ooijman: fulltime professioneel fotograaf met een achtergrond als milieudeskundige (fotonamen met JO).
– Charles Keijser: partime fotograaf en ambulanceverpleegkundige in Doetinchem (fotonamen met CK).
– Toon Hendriks: partime fotograaf en anesthesiemedewerker in Doetinchem (fotonamen met TH).
– Stan Bouman: partime fotograaf en gerontologieverpleegkundige uit Silvolde (fotonamen met SB).